В автомобилния спорт отново не стигнаха до споразумение, което да реши

...
В автомобилния спорт отново не стигнаха до споразумение, което да реши
Коментари Харесай

В автомобилизма пак не се разбраха

В автомобилния спорт още веднъж не стигнаха до съглашение, което да реши казуса с лиценза и да разреши спортният сезон да бъде избавен.

Представители на Автомобилната федерация на България (АФБ) и на Българската федерация по авто спорт (БФАС) се срещнаха с Даниела Дашева, зам.-министър на младежта и спорта. Инициативата за диалозите е на водача Крум Дончев, предава Спортал. 

Предложението от страна на Автомобилната федерация на България е за основаване на нова централа, в която двете организации да се обединят. Представителите на БФАС са на мнение, че ръководството в автомобилния спорт би трябвало да се случи в границите на тяхната организация, като вратите остават отворени за включване на всички членове и участници от структурите на АФБ. Очаква се решения по двете оферти да се вземат през март, за когато са планувани общите събрания на АФБ и БФАС.

“Пожелавам на двете организации триумф на техните общи събрания, като имам вяра, че техните членове, състезатели, спортисти и треньори ще бъдат по-настоятелни и ще бъдат водени от думата, която е нужна на всички ни – дружно ”, съобщи Крум Дончев.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР